Unieke haakpatronen van Annemarie Arts

Verzending via Post NL

 • Deze kaarten zijn een eigen ontwerp van Haakidee en passen superleuk bij de haakpatronen van onze babyset Regenboog. De kaarten zijn gedrukt op en mooie stevige luxe kwaliteit papier en afgewerkt met mooie ronde hoeken. De kaarten hebben een blanco achterkant zodat je alle ruimte hebt voor een mooie persoonlijke boodschap. De kaarten zijn per 5 stuks verpakt. Onze inpak- en verzenddagen zijn op dinsdag en vrijdag.
 • Actie
  Muziekdoosje Konijn Hocus Pocus is een Nederlands haakpatroon door Annemarie Arts. Leuk voor jezelf of om cadeau te geven. Ook zonder muziekdoosje is Konijn Hocus Pocus een leuke knuffel! Het haakpatroon is  Full Color gedrukt op 250 grams papier,  A4 formaat. Muziekdoosje Konijn Hocus Pocus is ongeveer 26cm hoog.  
 • Actie
  Olaf de Ooievaar is een Nederlands haakpatroon door Annemarie Arts. In het patroon vindt je de beschrijving van de rammelaar en het tutdoekje. Leuk voor jezelf of om cadeau te geven. Het haakpatroon is  Full Color gedrukt op 250 grams papier,  A4 formaat.    
 • Actie
  Guido de Ooievaar is een Nederlands haakpatroon door Annemarie Arts. Leuk voor jezelf of om cadeau te geven. Het haakpatroon is  Full Color gedrukt op 250 grams papier,  A4 formaat. Guido is zittend ongeveer 21cm hoog en staand 31cm.  
 • Actie
  Fien Flamingo, Vik de Vos, Pip Panda en Elva Eenhoorn zijn Nederlandse haakpatronen door Annemarie Arts. Leuk voor jezelf of om cadeau te geven. De haakpatronen zijn Full Color gedrukt op 250 grams papier,  A5 formaat. Fien, Vik, Pip en Elva zijn ongeveer 18cm groot.
Ga naar de bovenkant