Ik werd laatst door een vriendin van mij benaderd, met een verhaal waar ik stil van werd. Toen de vraag kwam of ik voor dit initiatief een vlinder wilde ontwerpen, hoefde ik niet lang na te denken…..ik hoop dan ook dat jullie na het lezen van het verhaal van Daisy me willen helpen.

“Wil je ons helpen? Op zaterdag 10 juli 2021 organiseert Daisy van Bekkum een benefietconcert ‘Altijd Verbonden’. Voor de goede doelen Stichting Still Fotografie en Stichting Stille Levens, maar ook speciaal voor haar Tobias die stil geboren is en voor alle andere ouders die ook hun kindje tijdens de zwangerschap hebben verloren. Lotgenoten worden uitgenodigd naar het concert te komen luisteren in theater Lindenberg in Nijmegen of online via de livestream. We geven hen een ‘doosje vol liefde’ en willen hier ook een gehaakt vlindertje in doen. Iedereen mag zich gehoord en gezien voelen. Dit gehaakte vlindertje staat symbool voor de onsterfelijke ziel en de kortstondigheid van het leven.”

Speciaal voor dit initiatief heb ik dit vlindertje ontworpen! Leuk dat je hem download! 
Haak je ook en paar vlinders voor ons? Stuur ze voor 1 mei naar mij en ik zal zorgen dat de vlindertjes bij Daisy terecht zullen komen, zodat zij alle lotgenoten met een doosje vol liefde een hart onder de riem kan steken. Voor het adres kun je een mail sturen naar [email protected] 

Alvast enorm bedankt voor je hulp!