December, wat mij betreft één van de mooiste maanden van het jaar! Gezelligheid in huis met lichtjes en lekker wat langer op de bank met een haarwerkje  nu de avonden langer en de dagen korter worden!

December 2021 ga ik bij Haakidee mijn 10 jarig jubileum vieren! Want 10 jaar geleden in 2011 kwam mijn eerste boek uit en begon mijn avontuur als schrijfster! Een jubileum om te vieren!

Dit jubileum vier ik met jullie in de vorm van een advent…samen aftellen naar kerst met verschillende patronen van de afgelopen jaren. Elke dag in december komt er één patroon in de spotlight waar ik fijne herinneringen aan koester en zal  dit patroon vanaf die dag 24 uur voor maar 1 euro beschikbaar zijn! De laatste zal op 25 december zijn en zal gloednieuw winters patroontje zijn!

Ben je nieuwsgierig en tel je mee af naar kerst? De patronen zullen vanaf 1 december elke dag op de Instagram en Facebook van Haakidee bekend worden gemaakt!