Maak kennis met Annemarie Arts

Hoi! Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website. Zolang ik me kan herinneren ben ik creatief bezig; als kind leerde ik het breien van mijn oma.

Tot de zomer van 2009 had ik nog nooit gehaakt. Via het internet kwam ik in de wondere wereld van Amigurumi terecht en ik was meteen verkocht. Met hulp van het internet en een basisboek haken, leerde ik mezelf haken

Mijn eerste ontwerp

In januari 2010 ontwierp ik mijn eerste eigen Amigurumi: Guido de Ooievaar. Vanaf dat eerste ontwerp ben ik niet meer gestopt met ontwerpen van nieuwe haakpatronen.

Mijn haakpatronen ontwerp ik onder de naam Haakidee. Mijn haakpatronen zijn niet alleen online verkrijgbaar, maar verschillende ontwerpen zijn ook uitgebracht in boekvorm bij Forte Uitgevers en Kosmos Uitgevers. Zo kwam in 2011 mijn eerste boekje Babycadeautjes Haken uit.

Mijn passie en inspiratie

Naast mijn werkzaamheden bij Haakidee, heb ik een aantal jaren voor andere platformen en bedrijven ontworpen. Sinds 2022 richt ik me volledig op mijn eigen merk Haakidee.

Vooral kinderen, feestdagen en de jaarlijks terugkerende thema’s zijn een grote inspiratiebron voor mij. Het ontwerpen van kraamcadeautjes en speelgoed van kinderen is waar mijn hart en passie ligt bij het maken van een haakpatroon. Ik vind het dan ook heerlijk om dagelijks bezig te zijn met naald en draad.

Zelf ontworpen, unieke haakpatronen

Zelf ontworpen, unieke haakpatronen

Leuke haakpatronen voor kraamcadeautjes, speelgoed, knuffels en poppenkleding

Ontdek poppenkleertjes ‘Poppenfeest’

Ontdek poppenkleertjes ‘Poppenfeest’

Bekijk mijn nieuwste patronen, poppenkleertjes en accessoires voor poppenmaat 34 en 43!