Ook lekker creatief bezig gaan voor Pasen? Ik heb hier enkele leuke tips en patronen op een rij gezet!

Boerderijdieren voor in de Paastak

Hoe leuk zijn de boerderijdieren uit mijn boek Feest-en Gelukspoppetjes Haken voor in de Paastak. Haak ze in natuurlijke tinten of kies juist vrolijke pastelkleurtjes! Beide zijn superleuk!

Hier in huis liet ik de kinderen de houten kralen versieren met allesmarkers (deze vind je online of  bij de kantoorboekhandel) terwijl ik de hoofdjes haakte. De patronen van deze leuke boerderijdieren vind je in mijn boek; Feest en Gelukspoppetjes haken. De boeken worden altijd leuk verpakt, persoonlijk door mij gesigneerd en met een verrassing verstuurd.

Handpop Paashaas

Een aantal jaren geleden alweer ontwierp ik Handpop Paashaas en nog steeds komt hij hier elk jaar tevoorschijn. Rond de Pasen wordt er zoveel mee gespeeld in hun rollenspellen om eieren te verstoppen of lekker mee te knuffelen!

Superleuk om te haken, door het gebruik van katoen/acryl is hij stevig maar ook knuffelig zacht! Bekijk hier het patroon; Handpop Paashaas.

Konijnensetje voor je pop

Vorig jaar ontwierp ik de eerste poppenkleren in poppenmaat 34 en daar zat ook dit schattige konijnensetje bij. Een makkelijk en snel patroon omdat je enkel een luiertje en mutsje hoeft te haken!

Leuk voor de kleine poppenmoeder/vader voor bij het Paasontbijt. Bekijk hier het patroon voor; Poppenkleren Pasen.

Leuke Paas & Voorjaasoutfit voor je pop

Dit jaar ben ik voor beide poppenmaten aan de slag gegaan voor een heuse voorjaarsoutfit! Leuk voor Pasen, maar ook in het voorjaar superleuk! De complete set bestaat uit een broekpak, jurkje, een hazen- en lammetjesmutsje.

Het leuke van deze outfits is dat zowel het jurkje als  broekpak uit één geheel gehaakt is en daardoor super makkelijk aan en uit te trekken is door kinderhandjes.  Kies je kleurtjes en ga aan de slag met deze leuke Paas- haakideeën!

De voorjaarsset is er voor Poppenmaat 34 of voor Poppenmaat 43.

Heel veel haakplezier en alvast een hele fijne Pasen!

Liefs,
Annemarie