Deze maand staat natuurlijk Koningsdag voor de deur. Als je nog zin hebt om daar voor aan de haak te gaan heb ik nog verschillende leuke tips voor je.

Tijdens het EK van het voetbal, maakte ik van mijn gelukspoppetje Leeuw een Oranjeleeuw, deze is natuurlijk ook superleuk om te haken voor Koningsdag! Als sleutelhanger, ketting of potloodtopper, allemaal superleuk! De beschrijving van deze leeuw en uitvoeringen vindt je in mijn boek Feest-en Gelukpoppetjes Haken (klik)

En natuurlijk ging ik ook aan de haak voor de poppen dit jaar en kregen ze een nieuwe outfit voor Koningsdag! Superleuk natuurlijk om lekker te matchen met je poppen als kids. En in het haakpatroon van deze poppenkleren vindt je ook het patroon om een bloemenslinger te haken voor de poppenmoeder/vader. In het uitgebreide haakpatroon vindt je de beschrijving van een zwierjurkje, een shirt en de bloemenslinger. Het haakpatroon is zowel in poppenmaat 34 als poppenmaat 43 verkrijgbaar.

 

En als laatste een klein gratis haakpatroontje wat ik al jaren terug ontwierp maar nog steeds superleuk blijft om te haken voor Koningsdag en als medaille voor bijvoorbeeld de avondvierdaagse! Je vindt het haakpatroon HIER 

Ik wens je veel haakplezier en alvast een hele fijne Koningsdag!

Liefs Annemarie