Dat je met de mini Happy meer mogelijkheden hebt dan enkel een sleutelhanger hoef ik jullie niet te vertellen!

Ik bestelde laatst van die pins om broches te kunnen maken en oorbellen haakjes. De broche heb je dus heel snel gemaakt zonder lijm of extra’s! Je prikt deze heel makkelijk door de achterkant van je haakwerk heen voor je de Happy in elkaar zet.

Voor Koningsdag maakte ik naast de mini Happy pin ook een hartjes pin voor op mijn kleren.

En met haaknaald 1,5mm en dubbele draad Scheepjes Candy Floss (281) haakte ik er bijpassende oorbellen bij! Nu alleen nog in twijfel wel of geen flosjes in rood wit blauw aan de oorbellen! Ik heb nog even om er over na te denken of misschien haak ik nog wel een tweede paar erbij voor de afwisseling! L

Wil je ook aan de Happy Haaksels beginnen? Alle patronen van de mini Happy en het Hartje vindt je hier (klik).

Ik ga nog even verder haken met rood-wit-blauwe en oranje kleuren voor wat haaraccessoires voor de jongste en een vrolijke Happy pin voor de oudste! Haak jij ook voor Koningsdag?

Fijne Koningsdag vast!

Liefs, Annemarie