Na al mijn Gelukspoppetjes weten jullie echt wel dat mijn hart een sprongetje van geluk maakt als er weer een klein ontwerpje uit mijn haaknaald mag komen. Dat blijft magisch! Afgelopen weekend kwam Klein Konijntje ter wereld met zijn schattige wortel-slaapzak! Heerlijk zo’n haakwerkje wat je gewoon in een avondje kunt haken en waardoor je dus ook gewoon supersnel een schattig cadeautje hebt!

Afgelopen week heb ik zelf verschillende kleine konijntjes gehaakt voor komend paasweekend om te verstoppen. Bij het opruimen van wat bolletjes garen kwam ik mijn restbollen met velvet garen tegen en tja ik kon het niet laten om klein konijntje te haken met velvet en grotere haaknaald. In plaats van 5mm oogjes gebruikte ik 10mm oogjes en zoals je ziet is klein konijntje ineens groot konijn geworden! Te leuk om deze optie ook met jullie te delen! En een gehaakt koordje maakt van de wortel slaapzak ineens ook een tasje waar je niet alleen konijntje mee kunt nemen, maar ook je eitjes in kunt verzamelen! Ik geloof dat het hart van mijn kleuter er net zo blij van wordt als ik ;-)

En mocht jouw hart nu ook een sprongetje maken. Het haakpatroon van klein konijntje vindt je HIER (Klik)
Ik wens je alvast een heel fijn Paasweekend! Maak er wat moois van!
Liefs Annemarie