Unieke haakpatronen van Annemarie Arts

  • Met een gehaakte Fidget heb je altijd een leuk speeltje bij de hand! Deze fidgets zijn gevuld met verschillende materialen die je vaak wel in de voorraad kast hebt staan. De fidgets in dit patroon zijn gehaakt met glanskatoen geschikt voor haaknaald 2,5 - 3,5mm en haaknaald 2,5mm. Let op door het formaat, zijn deze fidgets niet geschikt voor kinderen jonger als 4 jaar. Fidget toys is het Engelse woord voor friemelspeelgoed. To figet betekent friemelen. Het gaat dus om speelgoed wat geschikt is om met je handen te manipuleren. Het patroon kan als PDF worden gedownload zodra de bestelling voltooid en betaald is. Let op: U koopt het haakpatroon, niet het eindproduct. Patronen kunnen niet worden geretourneerd.
  • Met een gehaakte Fidget heb je altijd een leuk speeltje bij de hand! Met minimaal geluid maar wel met eindeloos veel speelplezier! De fidgets in dit patroon zijn gehaakt met glanskatoen geschikt voor haaknaald 2,5 - 3,5mm en haaknaald 2,5mm. In dit haakpatroon vindt je de beschrijving van 3 verschillende fidget flowers. Eén om te poppen, één om de draaien en één om te rollen. Daarnaast is het een fijne kleine fidget om lekker aan de blaadjes te friemelen en door het formaat makkelijk als sleutel of tashanger overal mee naar toe te nemen. Let op door het gebruik van kleine onderdelen, zijn deze fidgets niet geschikt voor kinderen jonger als 4 jaar. Fidget toys is het Engelse woord voor friemelspeelgoed. To figet betekent friemelen. Het gaat dus om speelgoed wat geschikt is om met je handen te manipuleren. Het patroon kan als PDF worden gedownload zodra de bestelling voltooid en betaald is. Let op: U koopt het haakpatroon, niet het eindproduct. Patronen kunnen niet worden geretourneerd.
  • Met een gehaakte Fidget heb je altijd een leuk speeltje bij de hand! Zonder geluid maar wel met eindeloos veel speelplezier! De fidget in dit patroon zijn gehaakt met glanskatoen geschikt voor haaknaald 2,5 - 3,5mm en haaknaald 2,5mm. Deze Fidget donuts zijn natuurlijk ook superleuk om te haken voor in een speelgoedkeukentje! Let op door het gebruik van kleine onderdelen, zijn deze fidgets niet geschikt voor kinderen jonger als 4 jaar. Fidget toys is het Engelse woord voor friemelspeelgoed. To figet betekent friemelen. Het gaat dus om speelgoed wat geschikt is om met je handen te manipuleren. Het patroon kan als PDF worden gedownload zodra de bestelling voltooid en betaald is. Let op: U koopt het haakpatroon, niet het eindproduct. Patronen kunnen niet worden geretourneerd.
  • Met een gehaakte Fidget heb je altijd een leuk speeltje bij de hand! Zonder geluid maar wel met eindeloos veel speelplezier! De fidget in dit patroon zijn gehaakt met glanskatoen geschikt voor haaknaald 2,5 - 3,5mm en haaknaald 2,5mm. Let op door het gebruik van kleine onderdelen, zijn deze fidgets niet geschikt voor kinderen jonger als 4 jaar. Fidget toys is het Engelse woord voor friemelspeelgoed. To figet betekent friemelen. Het gaat dus om speelgoed wat geschikt is om met je handen te manipuleren. Het patroon kan als PDF worden gedownload zodra de bestelling voltooid en betaald is. Let op: U koopt het haakpatroon, niet het eindproduct. Patronen kunnen niet worden geretourneerd.
Ga naar de bovenkant