Unieke haakpatronen van Annemarie Arts

 • Met dit stoere voetbal vloerkleed maak je elke voetbalfan blij. De doorsnede van dit vloerkleed gehaakt met Scheepjes Chunky Monkey en haaknaald 6mm is ongeveer 94cm. In het complete haakpatroon vindt je ook een omrekening naar ander garen. Dit vloerkleed is leuk om te combineren met het haakpatroon Voetbalkussen en Voetbaldeken  (klik). Het patroon kan als PDF worden gedownload zodra de bestelling voltooid en betaald is. Let op: U koopt het haakpatroon, niet het eindproduct. Patronen kunnen niet geretourneerd worden.
 • Met deze stoere maar zachte ronde voetbaldeken kun je alle kanten op. Gebruik hem voor een picknick of kruip er lekker onder weg op de bank. De doorsnede van deze deken gehaakt met Durable Cosy Extra fine en haaknaald 4,5mm is ongeveer 175cm. In het complete haakpatroon vindt je ook een omrekening naar een acrylgaren. Deze deken is leuk om te combineren met het haakpatroon Voetbalkussen en Vloerkleed (klik). Het patroon kan als PDF worden gedownload zodra de bestelling voltooid en betaald is. Let op: U koopt het haakpatroon, niet het eindproduct. Patronen kunnen niet geretourneerd worden.
 • Het ontwerp is uitgeschreven voor een kleinere babypop in maat 34cm. De badjas wordt gehaakt 2 bolletjes Durable Cosy extra fine voor een lekker zacht effect.  Maar je kunt het patroon ook haken met glanskatoen geschikt voor haaknaald 2,5 -3,5mm. Maak je poppenklerencollectie compleet met de leuke andere haakpatronen van Poppenfeest. Het patroon kan als PDF worden gedownload zodra de bestelling voltooid en betaald is. Let op: U koopt het haakpatroon, niet het eindproduct.
 • Het ontwerp is uitgeschreven voor een grotere babypop in maat 43cm. De badjas wordt gehaakt 2 bolletjes Durable Cosy extra fine voor een lekker zacht effect.  Maar je kunt het patroon ook haken met glanskatoen geschikt voor haaknaald 2,5 -3,5mm. Maak je poppenklerencollectie compleet met de leuke andere haakpatronen van Poppenfeest. Het patroon kan als PDF worden gedownload zodra de bestelling voltooid en betaald is. Let op: U koopt het haakpatroon, niet het eindproduct.
 • Het ontwerp is uitgeschreven voor een grotere babypop in maat 43cm. De kleding wordt gehaakt met glanskatoen geschikt voor haaknaald 2,5 -3,5mm. Een complete outfit in het thema Koningsdag. In het uitgebreide haakpatroon vindt je de beschrijving van een zwierjurkje, een t-shirt en een bloemenslinger voor de poppenmoeder/vader. Maak je poppenklerencollectie compleet met de leuke andere haakpatronen van Poppenfeest. Het patroon kan als PDF worden gedownload zodra de bestelling voltooid en betaald is. Let op: U koopt het haakpatroon, niet het eindproduct.
 • Het ontwerp is uitgeschreven voor een kleinere babypop in de maat 34cm. De kleding wordt gehaakt met glanskatoen geschikt voor haaknaald 2,5 -3,5mm. Een complete outfit in het thema Koningsdag. In het uitgebreide haakpatroon vindt je de beschrijving van een zwierjurkje, een t-shirt en een bloemenslinger voor de poppenmoeder/vader. Maak je poppenklerencollectie compleet met de leuke andere haakpatronen van Poppenfeest. Het patroon kan als PDF worden gedownload zodra de bestelling voltooid en betaald is. Let op: U koopt het haakpatroon, niet het eindproduct.
 • Het ontwerp is uitgeschreven voor een kleinere babypop in de maat 34cm. De kleding wordt gehaakt met glanskatoen geschikt voor haaknaald 2,5 -3,5mm. Een complete voorjaarsoutfit voor de Paasdagen vindt je in dit leuk patroon. Kies je eigen kleurtjes en haak je eigen broekpak, jurkje, een hazenmutsje of ga voor een lammetje.  Je vindt allevier de patronen in deze complete set. Maak je poppenklerencollectie compleet met de leuke andere haakpatronen van Poppenfeest. Het patroon kan als PDF worden gedownload zodra de bestelling voltooid en betaald is. Let op: U koopt het haakpatroon, niet het eindproduct.
 • Het ontwerp is uitgeschreven voor een grotere babypop in de maat 43cm. De kleding wordt gehaakt met glanskatoen geschikt voor haaknaald 2,5 -3,5mm. Een complete voorjaarsoutfit voor de Paasdagen vindt je in dit leuk patroon. Kies je eigen kleurtjes en haak je eigen broekpak, jurkje, een hazenmutsje of ga voor een lammetje.  Je vindt allevier de patronen in deze complete set. Maak je poppenklerencollectie compleet met de leuke andere haakpatronen van Poppenfeest. Het patroon kan als PDF worden gedownload zodra de bestelling voltooid en betaald is. Let op: U koopt het haakpatroon, niet het eindproduct.
 • Het ontwerp is uitgeschreven voor een kleinere babypop van 34cm.  De kleding wordt gehaakt met glanskatoen geschikt voor haaknaald 2,5 -3,5mm. Een echte prinsessenjurk, wie wil dat nou niet? Kies je kleurtjes en haak je eigen prinsessenjurk voor jou pop! In het haakpatroon vindt je de beschrijving van de jurk, het kroontje en schoentjes. Maak je poppenklerencollectie compleet met de leuke andere haakpatronen van Poppenfeest. Het patroon kan als PDF worden gedownload zodra de bestelling voltooid en betaald is. Let op: U koopt het haakpatroon, niet het eindproduct.
 • Het ontwerp is uitgeschreven voor een grotere babypop in de maat 43cm. De kleding wordt gehaakt met glanskatoen geschikt voor haaknaald 2,5 -3,5mm. Een echte prinsessenjurk, wie wil dat nou niet? Kies je kleurtjes en haak je eigen prinsessenjurk voor jou pop! In het haakpatroon vindt je de beschrijving van de jurk, het kroontje en schoentjes. Maak je poppenklerencollectie compleet met de leuke andere haakpatronen van Poppenfeest. Het patroon kan als PDF worden gedownload zodra de bestelling voltooid en betaald is. Let op: U koopt het haakpatroon, niet het eindproduct.
 • Een koekje om mee te spelen of als sleutelhanger het kan allebei met dit leuke haakpatroon! Ga je voor een chocolade koekje of koekjes in alle kleuren van de regenboog? Ze zijn zo leuk om te haken, voor je het weet heb je een trommel vol gehaakt! Het koekje pas ook heel leuk bij het haakpatroon Beker (klik voor het patroon).
 • Het Kroel-Voel-Teddy Doekje is een doekje om mee te kroelen en te ontdekken voor de baby's. Door het ontwerp is dit leuke doekje al snel door kleine babyhandjes vast te houden en interresant door de verschillende structuren van bobbels en teddy. Maak een persoonlijk kraamcadeautje door de eerste letter van de naam te haken of ga voor een hartje in bobbels.  In het uitgebreide haakpatroon vindt je alle letters van het alfabet en het hartje om te haken! Laat je doekje knisperen met knisperfolie ertussen in combinatie met een piepertje of rammelschijfje. De bobbelzijde van het doekje is gehaakt met glanskatoen geschikt voor 2,5-3,5 mm en de achterzijde met Durable Teddy. Er is gebruik gemaakt van een houten ring met keurmerk geschikt voor baby's.  
Ga naar de bovenkant