Unieke haakpatronen van Annemarie Arts

 • Met een gehaakte Fidget heb je altijd een leuk speeltje bij de hand! Zonder geluid, maar wel met eindeloos veel speelplezier! De fidget in dit patroon zijn gehaakt met glanskatoen geschikt voor haaknaald 2,5 - 3,5mm en haaknaald 2,5mm. In dit haakpatroon vindt je de beschrijving van deze sleutelhanger leeuw. Aan de kraal kun je lekker draaien en de manen zijn heerlijk om aan te friemelen. Maar pas je, je kleuren aan en laat je de oortjes achterwege dan maak je in handomdraai van deze leeuw een vrolijk zonnetje! Let op door het gebruik van kleine onderdelen, zijn deze fidgets niet geschikt voor kinderen jonger als 4 jaar. Fidget toys is het Engelse woord voor friemelspeelgoed. To figet betekent friemelen. Het gaat dus om speelgoed wat geschikt is om met je handen te manipuleren. Het patroon kan als PDF worden gedownload zodra de bestelling voltooid en betaald is. Let op: U koopt het haakpatroon, niet het eindproduct. Patronen kunnen niet worden geretourneerd.
 • Of je er een nu een sleutelhanger, boekenlegger, ketting of broche van maakt, met het haakpatroon van deze Donut heb je altijd een leuk cadeautje bij de hand! Neem een duik in je bak met restjes en ga lekker aan de haak! Het patroon kan als PDF worden gedownload zodra de bestelling voltooid en betaald is. Let op: U koopt het haakpatroon, niet het eindproduct. Patronen kunnen niet geretourneerd worden.
 • Of je er een nu een sleutelhanger, boekenlegger, ketting of broche van maakt, met het haakpatroon van dit gelukskoekje heb je altijd een leuk cadeautje bij de hand! Neem een duik in je bak met restjes en ga lekker aan de haak! Het patroon kan als PDF worden gedownload zodra de bestelling voltooid en betaald is. Let op: U koopt het haakpatroon, niet het eindproduct. Patronen kunnen niet geretourneerd worden.
 • Met een gehaakte Fidget heb je altijd een leuk speeltje bij de hand! Deze fidgets zijn gevuld met verschillende materialen die je vaak wel in de voorraad kast hebt staan. De fidgets in dit patroon zijn gehaakt met glanskatoen geschikt voor haaknaald 2,5 - 3,5mm en haaknaald 2,5mm. Let op door het formaat, zijn deze fidgets niet geschikt voor kinderen jonger als 4 jaar. Fidget toys is het Engelse woord voor friemelspeelgoed. To figet betekent friemelen. Het gaat dus om speelgoed wat geschikt is om met je handen te manipuleren. Het patroon kan als PDF worden gedownload zodra de bestelling voltooid en betaald is. Let op: U koopt het haakpatroon, niet het eindproduct. Patronen kunnen niet worden geretourneerd.
 • Het haakpatroon van heel veel Gelukspoppetjes vindt je in Feest- en Gelukspoppetjes Haken. Met een paar aanpassingen maak je van een gelukspoppetje een mini Joost Klein! Leuk voor de echte songfestival fans! Heb je het boek nog niet in je bezit? De laatste exemplaren zijn nu extra voordelig bij Haakidee. De aanpassingen voor de Pietenmuts kunnen als PDF worden gedownload zodra de bestelling voltooid is. Let op: U koopt het haakpatroon, niet het eindproduct.
 • Met een gehaakte Fidget heb je altijd een leuk speeltje bij de hand! Met minimaal geluid maar wel met eindeloos veel speelplezier! De fidgets in dit patroon zijn gehaakt met glanskatoen geschikt voor haaknaald 2,5 - 3,5mm en haaknaald 2,5mm. In dit haakpatroon vindt je de beschrijving van 3 verschillende fidget flowers. Eén om te poppen, één om de draaien en één om te rollen. Daarnaast is het een fijne kleine fidget om lekker aan de blaadjes te friemelen en door het formaat makkelijk als sleutel of tashanger overal mee naar toe te nemen. Let op door het gebruik van kleine onderdelen, zijn deze fidgets niet geschikt voor kinderen jonger als 4 jaar. Fidget toys is het Engelse woord voor friemelspeelgoed. To figet betekent friemelen. Het gaat dus om speelgoed wat geschikt is om met je handen te manipuleren. Het patroon kan als PDF worden gedownload zodra de bestelling voltooid en betaald is. Let op: U koopt het haakpatroon, niet het eindproduct. Patronen kunnen niet worden geretourneerd.
 • De leukste kraamcadeautjes haak je toch echt zelf! Voor de echte voetbalfan kun je nu dit fijne knisperdoekje haken. Naast de knisperfolie kun je er ook een rammelschijfje of plat piepertje instoppen voor een speels effect. Het knisperdoekjes is gehaakt met glanskatoen geschikt voor 2,5-3,5 mm en haaknaald 2,5mm. Het patroon kan als PDF worden gedownload zodra de bestelling voltooid en betaald is. Let op: U koopt het haakpatroon, niet het eindproduct. Patronen kunnen niet geretourneerd worden.
 • Met een gehaakte Fidget heb je altijd een leuk speeltje bij de hand! Zonder geluid maar wel met eindeloos veel speelplezier! De fidget in dit patroon zijn gehaakt met glanskatoen geschikt voor haaknaald 2,5 - 3,5mm en haaknaald 2,5mm. Deze Fidget donuts zijn natuurlijk ook superleuk om te haken voor in een speelgoedkeukentje! Let op door het gebruik van kleine onderdelen, zijn deze fidgets niet geschikt voor kinderen jonger als 4 jaar. Fidget toys is het Engelse woord voor friemelspeelgoed. To figet betekent friemelen. Het gaat dus om speelgoed wat geschikt is om met je handen te manipuleren. Het patroon kan als PDF worden gedownload zodra de bestelling voltooid en betaald is. Let op: U koopt het haakpatroon, niet het eindproduct. Patronen kunnen niet worden geretourneerd.
 • Met een gehaakte Fidget heb je altijd een leuk speeltje bij de hand! Zonder geluid maar wel met eindeloos veel speelplezier! De fidget in dit patroon zijn gehaakt met glanskatoen geschikt voor haaknaald 2,5 - 3,5mm en haaknaald 2,5mm. Let op door het gebruik van kleine onderdelen, zijn deze fidgets niet geschikt voor kinderen jonger als 4 jaar. Fidget toys is het Engelse woord voor friemelspeelgoed. To figet betekent friemelen. Het gaat dus om speelgoed wat geschikt is om met je handen te manipuleren. Het patroon kan als PDF worden gedownload zodra de bestelling voltooid en betaald is. Let op: U koopt het haakpatroon, niet het eindproduct. Patronen kunnen niet worden geretourneerd.
 • Of je er een nu een sleutelhanger, boekenlegger, ketting of broche van maakt, met het haakpatroon van deze Mini Happy heb je altijd een leuk cadeautje bij de hand! Neem een duik in je bak met restjes en haak ze in alle kleuren van de regenboog! Sleutelhanger Mini Happy is ongeveer 2,5 cm groot en is de mini versie van Sleutelhanger Happy die je ook bij Haakidee kunt vinden! Het patroon kan als PDF worden gedownload zodra de bestelling voltooid en betaald is. Let op: U koopt het haakpatroon, niet het eindproduct. Patronen kunnen niet geretourneerd worden.
 • Een sleutelhanger of een klein schattig konijntje om mee te spelen! Met het het formaat van dit haakpatroon kun je zelf kiezen! In dit haakpatroon vindt je de beschrijving van het kleine konijntje en zijn wortel-slaapzakje. Het patroon kan als PDF worden gedownload zodra de bestelling voltooid en betaald is. Let op: U koopt het haakpatroon, niet het eindproduct. Patronen kunnen niet geretourneerd worden.
 • Met een gehaakte Fidget heb je altijd een leuk speeltje bij de hand! Zonder geluid maar wel met eindeloos veel speelplezier! De fidget in dit patroon zijn gehaakt met glanskatoen geschikt voor haaknaald 2,5 - 3,5mm en haaknaald 2,5mm. Let op door het gebruik van kleine onderdelen, zijn deze fidgets niet geschikt voor kinderen jonger als 4 jaar. Fidget toys is het Engelse woord voor friemelspeelgoed. To figet betekent friemelen. Het gaat dus om speelgoed wat geschikt is om met je handen te manipuleren. Het patroon kan als PDF worden gedownload zodra de bestelling voltooid en betaald is. Let op: U koopt het haakpatroon, niet het eindproduct. Patronen kunnen niet worden geretourneerd.
Ga naar de bovenkant